Klíma beszereléssel

Klíma vásárláskor figyelembe kell venni azt is, hogy szükségünk lesz egy szakemberre a berendezés beszereléshez és beüzemeléshez. Ugyan az a helyzet, mint mikor háztartási gépet, például mosogatógépet vásárolunk, mivel azt is szakemberrel kell beszereltetni.
A klímagázzal töltött berendezéseket csak és kizárólag engedéllyel rendelkező szerelő telepítheti, telepítési tanúsítvánnyal igazolva.
Erre nyújt megoldást a csomagban, klíma beszereléssel együtt értékesített légkondicionáló.
Mit jelent ez? Ez egészen egyszerű. A webáruházunkban kiválasztjuk a számunkra megfelelő oldalfali klímát, melynek ára tartalmazza a beszerelési költséget is.

Megrendelés után a munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetnek egy ideális időpontot, amikor a telepítés elvégezhető. Ebben az időpontban természetesen Önnek, vagy ismerősének a helyiségben kell tartózkodni, bár gondolom ez egyértelmű, hiszen ha nem tudnak bejutni a lakásba a szerelők, akkor nem tudják elvégezni a beszerelést.
Szerelőink magas szintű szakértelemmel, minőségi munkát végeznek és csak akkor távoznak, ha átadták a felszerelt, működő képes, letesztelt berendezést,  így biztos lehet abban, hogy igényes munkát kap a pénzéért.