kijelzővédő fólia

Költséghatékony befektetés a kijelzővédő fólia

Az okostelefonok világában teljesen érthető, ha komoly értéket tulajdonítunk a készülékünknek, amit napi szinten magunknál hordunk. Egy új mobil esetében érdemes kiemelt figyelmet szentelni annak a védelmére, amiben a kijelzővédő fólia hasznos segítségnek minősül. Sokan gondolják úgy, hogy teljesen felesleges ez, egészen addig a pontig, amíg hirtelen le nem ejtik a földre éppen képernyővel lefelé. Érdemes megfontolni a kijelzővédő fólia beszerzését, hiszen egy néhány 100 vagy 1000 forintos termék még mindig költséghatékonyabb, mintha a front oldalt kellene kicseréltetni, mert az megreped. A fejlődés folyamatos a prémium termékek esetében.

A hagyományos 2 D kijelzővédő fólia mellett már kaphatók 3-4-5-6 D-s kivitelek is. Ezeknek a fő előnye, hogy nem csupán az elülső oldal síkjában terülnek el, hanem ráhajlanak a telefon oldalára, így nagyobb szintű védelmet biztosítva a karcokkal, ütődésekkel szemben. Az ilyen kijelzővédő fólia alá még a piszok sem jut be olyan egyszerűen. A felhelyezés nem nagy ördöngösség, ezért az otthon is percek alatt megoldható.

Ami pedig a beszerzést illeti az isteve.hu oldalon jelentős kínálat érhető el nagyon kedvező feltételekkel. Ha szeretnénk egy új telefont vásárolni és tudjuk annak a típusát, akkor megéri, ha a kijelzővédő fólia előre megrendelésre kerül. Sajnos sosem lehet előre tudni, hogy mikor esik ki a kezünkből a készülék, de már az is bőven elég, ha a zsebünkben, táskánkban kulcscsomóval, aprópénzzel kerül egy légtérbe, hogy csúnyán összekarcolódjon, ezzel sokat veszítve az esztétikai értékéből. A kijelzővédő fólia jelenlétében az ilyen problémák nem lesznek mérvadóak.